Ο Chef Patissier μας

Όλες οι δημιουργίες του ζαχαροπλαστείου Ivoire Patisserie φέρουν την υπογραφή του καταξιωμένου chef patissier Διονύση Αλέρτα.

Με σπουδές διαιτολογίας και μαγειρικής, ο Διονύσης Αλέρτας εργάστηκε επί σειρά ετών σε πολλά ζαχαροπλαστεία, καθώς και ως chef patissier στην εταιρεία Platis. Καθοριστικός σταθμός στην πορεία του υπήρξε η θητεία του στο εστιατόριο «Σπονδή», όπου δούλεψε δίπλα στο φημισμένο Γάλλο chef patissier Gilles Marchal. Από το 2010 είναι ο patissier στο γνωστό εστιατόριο "Gaspar food and mood", ενώ όλα αυτά τα χρόνια δεν σταματά να ταξιδεύει στη Γαλλία για σεμινάρια, να ενημερώνεται για όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και, φυσικά, να πειραματίζεται με υλικά και υφές, ανοίγοντας νέους γευστικούς ορίζοντες.

Συνδυάζοντας την υποδειγματική τεχνική με το ταλέντο και τη δημιουργικότητα, ο Διονύσης Αλέρτας βάζει την προσωπική σφραγίδα του σε κάθε δημιουργία του Ivoire Patisserie.

Δια χειρός…